Loading...
Konventionelle

KONVENTIONELLE VÆRKTØJER

Få et slebent værktøj til en konkurrencedygtig pris

Vil du have høj kvalitet på et begrænset budget?

Gruber tilbyder at producere kvalitetsværktøj til konkurrencedygtige priser. Vi tilpasser dit værktøj så det passer til dit behov og budget.

Normalt bliver de formgivende dele til konventionelle værktøjer gnistet. Hos Gruber har du mulighed for at skrue op for kvaliteten af dit værktøj. Istedet for gnistning kan vi tilbyde at slibe dit konventionelle værktøj på vores nye og højt avancerede koordinatsliber.

Hvilket konventionelt værktøj, skal Gruber hjælpe dig med?

  • Følgesnitværktøj
  • Prægeværktøj
  • Snit- og stanseværktøj
  • Service af værktøj
Kontakt Gruber

Følge-, præge- og snit-og-stanseværktøjer

Grubers konventionelle værktøjer dækker over følge-, præge- og snit-og-stanseværktøjer til materialetykkelser fra 0,1 mm.

Tilpasset kvalitet til dit behov

Få den rette kvalitet til dit behov. Gruber tilpasser dit værktøj, så du får den kvalitet, du har brug for. Skal du for eksempel kun producere et begrænset antal emner, tilpasser vi værktøjet, så du kan spare tilsvarende på prisen.

Stor know-how

Gruber har i mere end 40 år produceret værktøjer i høj kvalitet. Den høje kvalitet skyldes især vores 15 dygtige medarbejdere, der både har stor know-how og lang erfaring i at konstruere og fremstille værktøjer.

Markedets bedste slibning

Gruber har for nylig investeret i en HAUSER 2000 koordinatsliber, hvilket betyder, at vi nu er den værktøjsfabrik med den bedste koordinatsliber i hele Nordeuropa. Fordi vores nye koordinatsliber er både hurtig og effektiv, tilbyder vi som noget nyt mulighed for at koordinatslibe dit konventionelle værktøj. Hvor det er muligt, koordinatsliber vi alle skærende værktøjsdele, hvilket sikrer dig høj præcision og skarpe skæreflader.

Gennemtænkt konstruktion

Færre arbejdsgange, bedre udnyttelse af materialer og mindre slid på emner og værktøj. Når Grubers konstruktører tegner dit konventionelle værktøj, overvejer de i alle detaljer, hvordan dit værktøj kommer til at indgå mest optimalt i netop din produktion.

Service i topklasse

Når du køber et værktøj hos Gruber, tilbyder vi dig også en serviceaftale. Vi kender dit værktøj, og ved derfor præcis, hvordan vi servicerer det bedst og foretager eventuelle reparationer.
Med en serviceaftale hos Gruber kan du aftale serviceintervaller, der både passer til dine behov og tager højde for din produktionsplan.

Hvilket konventionelt værktøj, skal Gruber hjælpe dig med?

  • Følgesnitværktøj
  • Prægeværktøj
  • Stanseværktøj
  • Service af værktøj

Gruber tilpasser kvaliteten af dit værktøj til dit behov og budget.

Kontakt Jens Peter Hansen på +45 6170 2300, hvis du vil have slebne værktøjer til konkurrencedygtige priser.

Kontakt Gruber
Jens Peter Hansen, CEO
Jens Peter Hansen, CEO

Download vores printvenlige ark om konventionelle værktøjer

Download