Gruber genoptager produktion af konventionelle værktøjer

Høj kvalitet til skarp pris

Gruber er kendt for at levere værktøjer i høj kvalitet.  Nu kan du få et ægte Gruber-værktøj til en konkurrencedygtig pris. Det kan du, fordi Gruber har genoptaget produktionen af konventionelle værktøjer.


Publiceret d. 5. marts 2019


I mange år har Gruber udelukkende produceret high performance værktøjer til medicobranchen. Det ændrer sig nu, da Gruber genoptager produktionen af konventionelle værktøjer.

”Nye investeringer i vores maskinpark betyder, at vi igen kan tilbyde fremstilling af konventionelle følgeværktøjer og snit-og-stanse værktøjer til konkurrencedygtige priser”, fortæller Jens Peter Hansen, der er teknisk chef ved Gruber.

 

Know-how og kvalitet med i prisen

Fremstilling af high performance værktøjer kræver højere præcision, større know-how og mere avancerede maskiner end fremstilling af konventionelle værktøjer. Bestiller du et konventionelt værktøj hos Gruber, får du derfor virksomhedens store know-how og sans for kvalitet med i handlen.

 

Værktøj til produktion af internationale eksportvarer

Gruber har allerede lavet de første konventionelle værktøjer.

”Vi har netop leveret de første konventionelle værktøjer til en stor dansk producent af tyndpladeemner, der eksporter kvalitetsprodukter til det internationale marked”, fortæller Jens Peter Hansen og fortsætter: ”Vi glæder os til at hjælpe flere danske virksomheder til at effektivisere deres produktion med konventionelle værktøjer i høj kvalitet”.

 

Få kvalitet til konkurrencedygtig pris

Kontakt teknisk chef Jens Peter Hansen hos Gruber på telefon +45 – 61 70 23 00 eller jph@gruber.dk, hvis du vil høre, hvordan du også kan få et kvalitetsværktøj til en konkurrencedygtig pris.