Loading...
High Performance

High Performance

Markedets allerbedste og mest præcise værktøjer

Har du brug for markedets mest præcise og effektive værktøj? Så er løsningen et High Performance-værktøj fra Gruber.

Gruber har i mere end 40 år produceret værktøjer til medicobranchen. Blandt andet har vi de sidste 25 år været fast leverandør til Novo Nordisk, der bruger vores kapselværktøjer i deres insulinproduktion.

Medicobranchen vælger Gruber, fordi vi er den værktøjsfabrik, der bedst lever op til deres høje krav om præcision.

Vores præcise værktøjer vil også sikre dig en effektiv produktion. Typisk producerer vores High Performance-værktøjer mindst mellem 10 og 20 millioner emner, før de har brug for service.

Derfor er et High Performance-værktøj fra Gruber ensbetydende med en driftssikker og effektiv High Performance-produktion.


Gruber kan hjælpe dig til High Performance med:

  • Folieværktøjer
  • Kapselværktøjer
  • Folieværktøjer med vakuum
  • Emballage værktøjer
  • Service
Kontakt Gruber

High Performance-værktøjer fra Gruber opfylder alle dine ønsker til et kvalitetsværktøj

Høje produktionstal

Grubers High Performance-værktøjer sikrer dig høje produktionstal, hvilket betyder bedre tal på din bundlinje. Vores High Performance-værktøjer producerer dels hurtigt og effektivt store mængder emner, dels kører værktøjerne gnidningsløst og problemfrit. Med et High Performance-værktøj, kan du derfor producere et stort antal emner i døgndrift år efter år, hvilket hurtigt vil kunne aflæses på din bundlinje.

Lang levetid

Køber du et High Performance-værktøj hos Gruber, kan du forvente at have glæde af det ligeså længe, du vil producere samme emne. Vi bruger markedets bedste materialer og kan desuden erstatte de mest udsatte værktøjsdele med hårdmetal. For yderligere at forlænge levetiden kan vi tilbyde overfladebehandlning.

Lave produktionsomkostninger

Grubers High Performance-værktøjer har meget lave produktionsomkostninger. Vi har erfaring for, at vores folieværktøjer kører 15-20 millioner slag, inden der igen er behov for service.

Stor præcision

Igennem mere end 40 år har Grubers varemærke været præcision. Vores stanseværktøjer har snitspalter ned til 3 μ, hvilket er så nøjagtigt, at flere store spillere i medicobranchen har Gruber som deres faste leverandør af værktøjer. Vi er simpelthen de bedste til at lave præcise værktøjer.

Gennemtænkt konstruktion

Færre arbejdsgange, bedre udnyttelse af materialer og mindre slid på emner og værktøj. Når Grubers konstruktører tegner dit High Performance-værktøj, overvejer de i alle detaljer, hvordan dit værktøj kommer til at indgå mest optimalt i netop din produktion.

Den gennemtænkte konstruktion af vores High Performance-værktøjer sikrer, at du får minimale omkostninger til vedligeholdelse.

Service i topklasse

Når du køber et High Performance-værktøj hos Gruber, tilbyder vi dig også altid en serviceaftale. Vi kender dit værktøj og ved derfor præcis, hvordan vi servicerer det bedst og foretager eventuelle reparationer.

Med en serviceaftale hos Gruber kan du aftale serviceintervaller, der både passer til dine behov og tager højde for din produktionsplan.

Gruber kan hjælpe dig til High Performance med:

  • Folieværktøjer
  • Kapselværktøjer
  • Folieværktøjer med vakuum
  • Emballage værktøjer
  • Service

Gruber klarer de udfordringer, andre giver fortabt overfor.

Kontakt Jens Peter Hansen på +45 6170 2300, hvis du vil have en High Performance-produktion.

Kontakt Gruber
Jens Peter Hansen, CEO
Jens Peter Hansen, CEO

Download vores printvenlige ark om High Performance-værktøjer

Download

Grubers kernekompetence er præcise og holdbare stanseværktøjer. I denne video ser man et snit- og trækværktøj til produktion af aluminiumskapsler.

 

Grubers koordinatsliber sikrer stor præcision og skarpe skæreflader.