Ole Thorresvang har travlt med at fræse. Fræsning er det, GRUBER modtager flest efterspørgsler på som følge af corona-virussen. (Foto: Brita Starcke)

Er din produktion ramt af corona?

Har du problemer med manglende levering på grund af corona-virussen? Så kan værktøjsfabrikken GRUBER hjælpe dig.


Publiceret d. 9. marts 2020


”Ring, riing”

For tiden kimer telefonen ofte hos værktøjsfabrikken GRUBER. Det er nye kunder, der ringer og spørger, om GRUBER har ledig produktionskapacitet. Mange virksomheder har nemlig fået forsinket deres leveringer på grund af corona-virussen, der har ramt underleverandører i blandt andet Kina.

GRUBER har sin produktion i Danmark, kan derfor være det alternativ, de ramte virksomheder mangler. Fabrikken har stadig ledig kapacitet og kan også hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til at få produceret eller efterbehandlet værktøjer.

CTO fra GRUBER Jens Peter Hansen er klar til at hjælpe virksomheder, der har leveringsvanskeligheder på grund af corona. Du kan træffe ham på +45 – 6170 2300 eller jph@gruber.dk.

Produktion i Danmark

Værktøjsfabrikken GRUBER har sin produktion i Danmark, og derfor har corona endnu ikke voldt problemer for fabrikkens produktion.

”Det er en svær situation for alle dem, der er ramt af virussen, og de har vores medfølelse”, siger CTO hos GRUBER Jens Peter Hansen. Han fortsætter: ”Hidtil har corona ikke voldt problemer for os, fordi vi har vores produktion i Danmark, så derfor har vi mulighed for at hjælpe de virksomheder, der er i en kritisk situation på grund af virussen.”

De opgaver, GRUBER har fået flest forespørgsler på som følge af virussen, er især bearbejdning såsom fræsning, slibning og koordinatslibning.

GRUBER har Nordeuropas mest præcise koordinatsliber. Den er så hurtig, at GRUBER godt kan følge med den øgede efterspørgsel.

Aftenhold øger kapaciteten

GRUBER kører normalt udelukkende med daghold, men i februar ændrede fabrikken praksis. For at øge produktionskapaciteten startede fabrikken et aftenhold op og ansatte samtidig en ekstra mand.

”Vi er startet med et lille aftenhold, men situationen med corona ændrer sig fra dag til dag. Hvis efterspørgslen stiger, er vi indstillet på at udvide aftenholdet yderligere og sætte flere mand på. Vi har derfor stadig ledig kapacitet, hvis der er flere virksomheder, der har problemer”, fortæller Jens Peter Hansen.